Produkter

Multicut Stålsikling:


Siklingen blir laget i tre varianter, ut fra de forskjellige brukernes behov.

1.
"Multicut pro" er laget med en dobbel egg i "hardmetall" som er polert med diamantpusseskive. I tillegg er det en egg i "highspeedstål" som kan slipes selv på et diamantbryne. I denne eggen er det slipt inn en fast struktur. Skisålen blir svært glatt/plan og fri for microhår.Kan brukes alene eller sammen med strukturverktøy og toppingprodukter. Dette er et høykvalitetsprodukt som har et stort bruksområde inne prep. av langrennski. Mål: 90x60x6 mm

 

 


2.
"Multicut std" er laget i "highspeedstål" og har to egger, en med fast struktur og en tilnærmet glatt. Begge eggene kan slipes selv på et diamantbryne. Mål: 90x60x6 mm

 

 

 

3.
"Multicut 1" er en mindre og lettere sikling. Laget i "highspeedstål" med to tilnærmet like egger. Begge eggene kan slipes på diamantbryne. Mål: 85x35x3 mm.
 

Diamantbryne:
Spesialbryne som egner seg til å slipe opp eggen på "Multicut stålsiklinger". Siklingen settes loddrett på brynet, og skyves 3-4 ganger frem og tilbake i lengderetningen.

 

 

 


 

Kanthøvel:
Høvel som kan brukes til å justere kantene på langrennski. Retter opp riper og skrammer som ofte kan oppstå langs kantene.

 

 

 

 

 

 

For informasjon om priser, vennligst ta kontakt på telefon 91 36 32 04, eller send e-post til

 

samarbeidspartnere

  • NSF (Norges skiforbund)

Norges Skiskytterforbund

Les mer om samarbeidspartnere her

kontakt oss

Norske Ski AS
v/Ole Kr. Sauge
Gromsrudveien 3
1930 Aurskog
e-post:
Mob: 91 36 32 04